warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

image
image
 

Hesus Gomez je porodična kompanija, osnovana 1992. godine u Španiji, tačnije  Valensiji.

Primarni cilj ove kompanije jesu zadovljni potrošači. Zbog toga se proizvodnja bazira, prvenstveno na izboru visokokvalitetnih sastojaka, mirisa i esencija.

Od 2005. godine, komapnije potpuno modernizuje svoje poslovanje, istovremeno zadržavajući porodični duh i energiju.  Fokus promena jeste širenje na nova tržišta i povećavanje konkurentnosti, ali u srži još uvek ostaje potrošač. Promena je dovela do transforamcije od male porodične firme do solventne i stabilne  kompanije kakva je danas.

Veliko interesovanje potrošača za prirodnu kozmetiku, kao i  njihovo sve veće odbijanje veštačkih, sintetičkih sastojaka pokrenulo je proizvodnju kozmetike, napravljene od prirodnih sastojaka.

Ova komapnija, nastoji da u svoje proizvode vrati dašak tradicije starih parfimerija, ali i da pomoću modernih tehnologija na najbolji način iskoristi sirove, prirodne elemente kao i esencijalna ulja.

Nega tela, samo je jedan od segmenata proizvodnje. Sertifikovana dečija kozmetika je način da se i najmlađim stanovnicima planete obezbedi prirodna nega.

Osim toga, komapnija je bazirana i na proizvodnju kućne dekoracije, osveživača prostora, kao i drugih elemenata koji će svakodnevni život učiniti lepšim i prijatnijim. Može se reći da su to sitnice koje život znače.

„Kroz svoje proizvode, želimo da pokažemo svoju iskrenost prema sebi, a i prema svojim klijentima.“

bureau

loading
×