warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Gustav Kracht , 1924.godine preuzima malu kompaniju Credo Solingen sa njenih nekoliko zaposlenih I tada počinje ova priča koja se u istoj porodici razvija već 90 godina.

Danas je Credo svetski , vodeći proizvođač manikir I pedikir instumenata za profesionalce , ali I za krajnjeg potrošača .

Najveći deo Credo programa, proizvodi se I kontroliše u Nemačkoj . I to jeste deo osnovne filozofije jer se na taj način garantuje kontinurana prizvodnja vrhunskog kvaliteta . Svi Credo proizvodi , od metala ili plastike napravljeni su u našoj fabrici , čak su I alati za proizvodnju napravljeni baš tu. Naročito ova činjenica garantuje najviši stepen kvaliteta naših proizvoda. Pored vrhunskog kvaliteta , još jedan od naših ciljeva jeste zaštita životne sredine , pa se zbog toga u proizvodnji koriste samo netoksični I ekološki pogodni materijali.

Made by Credo” , nije samo znak za proizvode visoke klase , već I za inovacije I stalno napredovanje.

Credo je lider u ovoj oblasti I svakako pripada pionirima u njihovoj proizvodnji. OKo 50 zaposlenih se svakodnevno brine da kopanije napreduje I da razvija tržište u Nemačkoj I inostranstvu.

Credo se izvozi u 70 zemalja u svetu I to čini 65% celokupnog poslovanja ove kompanije.

Mi isporučujemo kvalitet , stečen iskustvom.

 

loading
×